Monday, 22 May 2017

Sem 2 Uni-Life

Assalamualaikum w.b.t :) Hai (kepada sesiapa jelaa yang tengah baca luahan ni hahaha)!!
Ni nak cerita, pasal last post nak dekan ek? Well guess what? Aku dapat dekan untuk sem 1 dengan GPA 3.7 uollsss HIHUIII Tapi den nak koba berite buruk, sem 2 takdak dekan dah.. GPA 3.44, so close yet because of my Sport History dapat C+ so nak taknak kene terima hakikat.. Sedeh jugak tpi nak buat lagu mano ye dok? Hahahaha
Yes sem 2 SPORTREC makin susah (almaklum lah student mana pernah senang kan), dengan busy training clients- clients  lagi busy training sendiri ke gym lagi.. Nak kata susah takde jugak still aku dapat handle.. Orang tengok aku kata aku busy je memanjang tak penat ke, aku bagitau satu je.. Kalau nak kira penat tu, aku lagi berganda-ganda penat dari diorang tapi aku still dapat push body sampai limit.. Lepastu assignment bila pulak buat? Haaaaa ni den nak koba lagi satu berite buruk.. Asssignment tu mana pernah siap awal HAHAHAHAHA XDXD Selalunya bila nak hantar baru lah sibuk nak buat hahaha :D
Ni nak jugak bagitau, hidup penuh warna-warni sem ni.. Semua ada nak kisah cinta, kisah gaduh, kisah sakit hati, kisah kena aniaya, kisah masuk kelas, kisah gaduh sesama batchmates haaa hang nak apa ja lagi? Cheq nak bagitau hang tapi takpa la naaa.. Panjang satgi ada yang muntah pink, yellow or blue hahahahahaha ;p
Sem 2 rocks anyway and aku sedeh member-member (geng kepala gila- gila @ senior) aku ada yang dah practical so sunyi mmmmm sampai mimpi dohh.. Rindu sangat kat diorang sebab taktau lagi bila dapat jumpa since kena cuti 5 bulan ni hmph -_-
Rindu kat semua orang actually tapi nak bagitau nanti diorang kata manja la apa laa satgi aku merajuk left group baru tau hahahaha (as if ada org nak perli aku since aku dalam group tu macam invisible je) XDXD

So, Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan minna-san!!
Much love and kisses,
Assalamualaikum XOXO.

No comments:

Post a Comment