Thursday, 21 April 2016

DupDap Nervous Wei

Assalamualaikum w.b.t. :) Apa khabar semua orang? Aku sihat je tapi hati aku ni tak berape sangat.. Nak tau kenape? Jum aku cerita..
Permohonan UPU aku dah kluar result.. So now, aku kene pergi temuduga kat UiTM Sarawak, and kene hadapi fitness test and panel.. Baru tadi aku try google search pasal soalan-soalan temuduga sains sukan, dapat pulak respon dari akak-akak and abang-abang yang pernah temuduga.. Nervous weii baca pengalaman diaorang.. Nanti aku macam mana ek? Harap-harap okay aje :')
Nanti bleep test and t test aku cuak.. Sebab benda ni apa ek? Atleast aku tau sit up ape benda segala hehehehehe Takpelah tawakkal ajelah. Doa yang diaorang tak tanya pasal soalan sukma ke ape benda entah XDXDXD So aku rasa better aku stop sampai sini je sebab buat apa aku tulis panjang-panjang.. Bukan ada orang sudi nak baca pon (ceh bajet sedeh).. Dah cau lu..

Till then,
Assalamualaikum XOXO

Sunday, 3 April 2016

2016 num 1

Assalamualaikum.. Hello 2016!! Yes aku tau aku dah lama tak blogging.. Aku ada beberapa news untuk korang.
1. Awal tahun ni (to be exact, 30/12/2015) nenek perempuan sebelah bapak aku telah pergi meninggalkan dunia yang fana. Tpi, alhamdulillah semua berjalan lancar untuknya sepanjang semua benda diuruskan. Aku still rindu dia :'( 8.4.2016 ni dah kira 100 hari dia pergi..
2. January aku takde buat apa-apa sangat. So, aku skip ke February yay. Birthday aku tapi tahun ni tak seronoklah. And I still doesn't get what I wanted.
3. March, result SPM kluar.. Aku pernah post kan pasal result trial aku.. So aku tak expect sangat dari SPM yang sebenar. SHOCKINGLY, aku dapat 5A 2C 2D. Alhamdulillah takde lagi G yay aha aha ehemmm okay dah.. Now, aku apply UiTM kat Sarawak aje. Tapi aku harap aku kena hantar ke Semenanjung (ceh macamlah mak bapak bagi)..
4. Sekarang ni April, aku dah berkenalan dengan banyak geng-geng pramuka and scouts around the world. And my April had a great start :)
So, itu je untuk now.. Terima kasih kerana membaca.

Assalamualaikum XOXO