Thursday, 8 October 2015

Hey Keputusan Percubaan SPM dah kluar :/

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua, tak kira terbaca ke apa... Hari ni aku nak try motivasi diri aku sikit.. Tadi aku dah tengok few result kawan-kawan aku jugak, so aku boleh cakap, RESULT AKU SUCKS!! Hmmmm sedihnye tengok result ntah apa2 tpi atleast kali ni aku tau aku dah banyak achievement.. Nak tau result aku? 3A-, 1B, 1C, 3E, 1G.. Itulah yang aku dapat.. G aku memang sentiasa Chemistry la.. Mane pernah lulus Chemistry aku.. Dah macam-macam aku buat tapi aku bersyukur cause atleast aku punya result menaik dari before.... So, result percubaan SPM macam apa, SPM ape cerita? 24 more days and the 98's batch will enter the battlefield.. Wish us luck.. WISH ME ALL THE BEST! Thats all for now, love XOXO

No comments:

Post a Comment